Små saker kan ändra mycket

March 11, 2014

Jag har börjat renovera mitt kök lite lätt sådär. Jag har inte gjort några stora förändringar än och inte heller lagt ned riktigt mycket tid. Det jag har gjort är att göra ett luckbyte och jag måste säga att bara det har fräschat upp köket riktigt mycket. Det är lustigt hur något så litet kan göra så pass stor skillnad, jag har ju inte jobbat mycket alls med det. Jag skulle rekommendera alla som tycker att deras kök har blivit tråkigt att byta köksluckorna. Det är ju en sådan enkel grej som man kan göra men ändå så gör det en så himla stor skillnad. Det är som att det är ett helt annat kök faktiskt. Jag tror att jag ska måla om väggarna också och då kommer det ju också ändra känslan helt, det är roligt hur bara små saker kan ändra så pass mycket.

Leave a Reply